Aangesloten bij de Vereniging Dakbedekkingsbranche nederland Vebidak
werk%20moordrecht%20008 veranda%20en%2050%20015 werk-moordrecht werk%20moordrecht%20011 20140206_152809 werk%20moordrecht%20009 werk%20moordrecht%20010

Lood-en zinkwerk aan uw gevel of schoorsteen in de buurt van Oud Alblas

Lood-en zinkwerk aan uw gevel of schoorsteen in de buurt van Oud AlblasLood-en zinkwerk in de buurt van Oud Alblas laten herstellen? Of lood-en zinkwerk in de buurt van Oud Alblas laten vernieuwen? Voor lood-en zinkwerk in de buurt van Oud Alblas moet u beslist bij Kenro Dakbedekkingen zijn. Kenro Dakbedekkingen VOF is een dakdekkersbedrijf dat gespecialiseerd is in alle soorten dakbedekkingen en lood- en zinkwerk. Lood- en zinkwerk is veelal ambachtelijke werk waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Het toepassen van deze materialen vereist ervaring, vakmanschap en kennis van de materialen. Zeker wanneer deze materialen op een vakkundige wijze zijn aangepakt gaan ze jarenlang mee zonder veel onderhoud uit te hoeven voeren. Heeft u veel loodwerk aan uw gevel en schoorsteen in de buurt van Oud Alblas? Wilt u dit laten herstellen? Maak dan een afspraak met Kenro Dakbedekkingen. Naast loodwerk verzorgen wij alle voorkomende zinkwerkzaamheden in Oud Alblas en omgeving. Graag bekijken we wat we voor u kunnen betekenen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Ambachtelijk lood- en zinkwerk

Het verwerken en toepassen van lood- en zinkwerk is ambachtelijk werk dat wij in Oud Alblas en omgeving uit kunnen voeren. Deze materialen werden vele jaren geleden ook al toegepast in woningen. Wilt u lood- en zinkwerk laten verwerken en monteren in uw huis in de buurt van Oud Alblas? Schakel dan het team van Kenro Dakbedekkingen in. Ons team heeft ervaring en zet vakmanschap in voor het toepassen van lood- en zinkwerk. Wanneer deze materialen goed zijn verwerkt gaan ze immers jarenlang mee. Zink is één van de beste materialen voor goten en daken. Ze bieden duurzaamheid en een lange levensduur. Het toepassen van lood-en zinkwerk voeren wij tot in de perfectie uit zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Lood- en zinkwerk voor vrijwel elke situatie

Het team van Kenro Dakbedekkingen kan lood-en zinkwerk voor vrijwel elke situatie in Oud Alblas en omgeving leveren. Het verwerken van lood- en zinkwerk is vandaag de dag nog steeds populair. Zelf in nieuwe woningen worden deze materialen toegepast. Deze ware blikvangers bieden niet alleen functionele eigenschappen maar ook verfraaiing van het pand. Naast lood- en zinkwerk kunnen wij de volgende werkzaamheden in Oud Alblas en omgeving verzorgen:

  • Dakdekken
  • Dakisolatie
  • Dakonderhoud
  • Dakreparatie

Meer informatie over lood-en zinkwerk? Lood- en zinkwerk laten toepassen in de buurt van Oud Alblas? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat u graag te woord en bespreekt uw wensen.

Laat uw reactie achter

Contactgegevens

Kenro Dakbedekkingen
IJsseldijk Noord 358
2935 CS 
OUDERKERK A/D IJSSEL 

Tel.   0180-683804
Mob. 06-25040070

info@kenro.nl

Social Media

Website ontwerp: Designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl | Sitemap | Privacyverklaring