Aangesloten bij de Vereniging Dakbedekkingsbranche nederland Vebidak
werk%20moordrecht%20008 veranda%20en%2050%20015 werk-moordrecht werk%20moordrecht%20011 20140206_152809 werk%20moordrecht%20009 werk%20moordrecht%20010

Lood- en zinkwerk aan uw gevel of schoorsteen in de buurt van Alphen aan den Rijn

Lood-en zinkwerk aan uw gevel of schoorsteen in de buurt van Alphen aan den RijnLood-en zinkwerk in de buurt van Alphen aan den Rijn laten herstellen? Of lood- en zinkwerk in de buurt van Alphen aan den Rijn laten vernieuwen? Voor lood- en zinkwerk in de buurt van Alphen aan den Rijn moet u beslist bij Kenro Dakbedekkingen zijn. Kenro Dakbedekkingen VOF is een dakdekkersbedrijf dat gespecialiseerd is in alle soorten dakbedekkingen en lood- en zinkwerk. Lood- en zinkwerk is veelal ambachtelijke werk waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Het toepassen van deze materialen vereist ervaring, vakmanschap en kennis van de materialen. Zeker wanneer deze materialen op een vakkundige wijze zijn aangepakt gaan ze jarenlang mee zonder veel onderhoud uit te hoeven voeren. Heeft u veel loodwerk aan uw gevel en schoorsteen in de buurt van Alphen aan den Rijn? Wilt u dit laten herstellen? Maak dan een afspraak met Kenro Dakbedekkingen. Naast loodwerk verzorgen wij alle voorkomende zinkwerkzaamheden in Alphen aan den Rijn en omgeving. Graag bekijken we wat we voor u kunnen betekenen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Ambachtelijk lood- en zinkwerk

Het verwerken en toepassen van lood- en zinkwerk is ambachtelijk werk dat wij in Alphen aan den Rijn en omgeving uit kunnen voeren. Deze materialen werden vele jaren geleden ook al toegepast in woningen. Wilt u lood- en zinkwerk laten verwerken en monteren in uw huis in de buurt van Alphen aan den Rijn? Schakel dan het team van Kenro Dakbedekkingen in. Ons team heeft ervaring en zet vakmanschap in voor het toepassen van lood- en zinkwerk. Wanneer deze materialen goed zijn verwerkt gaan ze immers jarenlang mee. Zink is één van de beste materialen voor goten en daken. Ze bieden duurzaamheid en een lange levensduur. Het toepassen van lood-en zinkwerk voeren wij tot in de perfectie uit zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Lood- en zinkwerk voor vrijwel elke situatie

Het team van Kenro Dakbedekkingen kan lood-en zinkwerk voor vrijwel elke situatie in Alphen aan den Rijn en omgeving leveren. Het verwerken van lood- en zinkwerk is vandaag de dag nog steeds populair. Zelf in nieuwe woningen worden deze materialen toegepast. Deze ware blikvangers bieden niet alleen functionele eigenschappen maar ook verfraaiing van het pand. Naast lood- en zinkwerk kunnen wij de volgende werkzaamheden in Alphen aan den Rijn en omgeving verzorgen:

  • Dakdekken
  • Dakisolatie
  • Dakonderhoud
  • Dakreparatie

Meer informatie over lood-en zinkwerk? Lood- en zinkwerk laten toepassen in de buurt van Alphen aan den Rijn? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat u graag te woord en bespreekt uw wensen.

Laat uw reactie achter

Contactgegevens

Kenro Dakbedekkingen
IJsseldijk Noord 358
2935 CS 
OUDERKERK A/D IJSSEL 

Tel.   0180-683804
Mob. 06-25040070

info@kenro.nl

Social Media

Website ontwerp: Designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl | Sitemap