Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven Vebidak
Wassenaar

Dakdekken in de buurt van Wassenaar? Wij komen langs voor advies

Nieuw dak op uw huis in de buurt van Wassenaar laten plaatsen? Is uw dak toe aan reparatie of renovatie? Voor dé specialist van Wassenaar en omgeving op het gebied van dakdekken moet u beslist bij Kenro Dakbedekkingen zijn. Kenro Dakbedekkingen VOF is een dakdekkersbedrijf dat gespecialiseerd is in alle soorten dakbedekkingen. Dakdekken is onze passie. Dit voeren wij dagelijks uit voor verschillende klanten in Wassenaar en omgeving. Het inspecteren, renoveren en dakdekken is wat aan ons is toevertrouwd. Door onze ervaring, kennis en kunde hebben veel klanten in Wassenaar en omgeving hun weg voor dakdekken naar ons weten te vinden. Dakdekken voert ons ervaren team zeer veilig uit. Daarnaast staan wij voor duurzaam dakdekken. Wilt u meer informatie over dakdekken, de soorten dakbedekkingen of de prijzen? Neem dan gerust contact met ons op of vul het contactformulier in. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw dak vooraf goed te inspecteren. Na inspectie kunnen wij u voorzien van advies op maat over dakdekken. Een afspraak voor dakdekken met dé specialist van Wassenaar en omgeving? Neem contact met ons op.

Diensten dakdekken

Een kwalitatief hoogwaardig dak is van belang. De eisen die aan dakdekken worden gesteld zijn erg hoog. Daarom is het belangrijk dat u dakdekken door een specialist in de buurt van Wassenaar laat verzorgen. Kenro Dakbedekkingen heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van dakdekken in Wassenaar en omgeving. Hierdoor leveren wij uitsluitend daken die voldoen aan de gestelde eisen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Op het gebied van dakdekken in Wassenaar en omgeving zijn wij u van dienst met:

  • Bitumineuze dakbedekking
  • Kunststof dakbedekking
  • Zink, lood & koperwerk
  • Valbeveiliging
  • Isolatie

Maar ook met onderhoud, advies, groendaken, CO2 reductie daken en energiedaken.

Dakdekken en onderhoud

Naast dakdekken houden wij ons bezig met onderhoud aan daken in Wassenaar en omgeving. Om waterdichtheid en duurzaamheid van daken te kunnen waarborgen is vakkundig dakdekken en onderhoud belangrijk. Als een dak geen onderhoud krijgt kan dit leiden tot lekkage of andere problemen. Graag komen wij bij u langs in de buurt van Wassenaar voor dakdekken en onderhoud. Neem contact op voor meer informatie of ga naar de contactpagina en vul uw gegevens in, ook kunt u direct een offerte aanvragen door op de offerteaanvraag banner te drukken.

Kenro Dakbedekkingen logo
Kenro Dakbedekkingen
Dakdekken in de buurt van Wassenaar? Wij komen langs voor advies
Groendak-te-Reeuwijk-1

© Kenro Dakbedekkingen 2024 | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM