Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven Vebidak
Voorschoten

Dakdekken in de buurt van Voorschoten? Wij komen langs voor advies

Nieuw dak op uw huis in de buurt van Voorschoten laten plaatsen? Is uw dak toe aan reparatie of renovatie? Voor dé specialist van Voorschoten en omgeving op het gebied van dakdekken moet u beslist bij Kenro Dakbedekkingen zijn. Kenro Dakbedekkingen VOF is een dakdekkersbedrijf dat gespecialiseerd is in alle soorten dakbedekkingen. Dakdekken is onze passie. Dit voeren wij dagelijks uit voor verschillende klanten in Voorschoten en omgeving. Het inspecteren, renoveren en dakdekken is wat aan ons is toevertrouwd. Door onze ervaring, kennis en kunde hebben veel klanten in Voorschoten en omgeving hun weg voor dakdekken naar ons weten te vinden. Dakdekken voert ons ervaren team zeer veilig uit. Daarnaast staan wij voor duurzaam dakdekken. Wilt u meer informatie over dakdekken, de soorten dakbedekkingen of de prijzen? Neem dan gerust contact met ons op of vul het contactformulier in. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw dak vooraf goed te inspecteren. Na inspectie kunnen wij u voorzien van advies op maat over dakdekken. Een afspraak voor dakdekken met dé specialist van Voorschoten en omgeving? Neem contact met ons op.

Diensten dakdekken

Een kwalitatief hoogwaardig dak is van belang. De eisen die aan dakdekken worden gesteld zijn erg hoog. Daarom is het belangrijk dat u dakdekken door een specialist in de buurt van Voorschoten laat verzorgen. Kenro Dakbedekkingen heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van dakdekken in Voorschoten en omgeving. Hierdoor leveren wij uitsluitend daken die voldoen aan de gestelde eisen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Op het gebied van dakdekken in Voorschoten en omgeving zijn wij u van dienst met:

  • Bitumineuze dakbedekking
  • Kunststof dakbedekking
  • Zink, lood & koperwerk
  • Valbeveiliging
  • Isolatie

Maar ook met onderhoud, advies, groendaken, CO2 reductie daken en energiedaken.

Dakdekken en onderhoud

Naast dakdekken houden wij ons bezig met onderhoud aan daken in Voorschoten en omgeving. Om waterdichtheid en duurzaamheid van daken te kunnen waarborgen is vakkundig dakdekken en onderhoud belangrijk. Als een dak geen onderhoud krijgt kan dit leiden tot lekkage of andere problemen. Graag komen wij bij u langs in de buurt van Voorschoten voor dakdekken en onderhoud. Neem contact op voor meer informatie of ga naar de contactpagina en vul uw gegevens in, ook kunt u direct een offerte aanvragen door op de offerteaanvraag banner te drukken.

Kenro Dakbedekkingen logo
Kenro Dakbedekkingen
Dakdekken in de buurt van Voorschoten? Wij komen langs voor advies
Groendak-te-Reeuwijk-1

© Kenro Dakbedekkingen 2024 | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM