Aangesloten bij de Vereniging Dakbedekkingsbranche nederland Vebidak
werk%20moordrecht%20008 veranda%20en%2050%20015 werk-moordrecht werk%20moordrecht%20011 20140206_152809 werk%20moordrecht%20009 werk%20moordrecht%20010

Dakdekken in de buurt van Haastrecht? Wij komen langs voor advies

Dakdekken in de buurt van Haastrecht? Wij komen langs voor adviesNieuw dak op uw huis in de buurt van Haastrecht laten plaatsen? Is uw dak toe aan reparatie of renovatie? Voor dé specialist van Haastrecht en omgeving op het gebied van dakdekken moet u beslist bij Kenro Dakbedekkingen zijn. Kenro Dakbedekkingen VOF is een dakdekkersbedrijf dat gespecialiseerd is in alle soorten dakbedekkingen. Dakdekken is onze passie. Dit voeren wij dagelijks uit voor verschillende klanten in Haastrecht en omgeving. Het inspecteren, renoveren en dakdekken is wat aan ons is toevertrouwd. Door onze ervaring, kennis en kunde hebben veel klanten in Haastrecht en omgeving hun weg voor dakdekken naar ons weten te vinden. Dakdekken voert ons ervaren team zeer veilig uit. Daarnaast staan wij voor duurzaam dakdekken. Wilt u meer informatie over dakdekken, de soorten dakbedekkingen of de prijzen? Neem dan gerust contact met ons op of vul het contactformulier in. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw dak vooraf goed te inspecteren. Na inspectie kunnen wij u voorzien van advies op maat over dakdekken. Een afspraak voor dakdekken met dé specialist van Haastrecht en omgeving? Neem contact met ons op.

Diensten dakdekken

Een kwalitatief hoogwaardig dak is van belang. De eisen die aan dakdekken worden gesteld zijn erg hoog. Daarom is het belangrijk dat u dakdekken door een specialist in de buurt van Haastrecht laat verzorgen. Kenro Dakbedekkingen heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van dakdekken in Haastrecht en omgeving. Hierdoor leveren wij uitsluitend daken die voldoen aan de gestelde eisen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Op het gebied van dakdekken in Haastrecht en omgeving zijn wij u van dienst met:

  • Bitumineuze dakbedekking
  • Kunststof dakbedekking
  • Zink, lood & koperwerk
  • Valbeveiliging
  • Isolatie

Maar ook met onderhoud, advies, groendaken, CO2 reductie daken en energiedaken.

Dakdekken en onderhoud

Naast dakdekken houden wij ons bezig met onderhoud aan daken in Haastrecht en omgeving. Om waterdichtheid en duurzaamheid van daken te kunnen waarborgen is vakkundig dakdekken en onderhoud belangrijk. Als een dak geen onderhoud krijgt kan dit leiden tot lekkage of andere problemen. Graag komen wij bij u langs in de buurt van Haastrecht voor dakdekken en onderhoud. Neem contact op voor meer informatie of ga naar de contactpagina en vul uw gegevens in, ook kunt u direct een offerte aanvragen door op de offerteaanvraag banner te drukken.

Laat uw reactie achter

Contactgegevens

Kenro Dakbedekkingen
IJsseldijk Noord 358
2935 CS 
OUDERKERK A/D IJSSEL 

Tel.   0180-683804
Mob. 06-25040070

info@kenro.nl

Social Media

Website ontwerp: Designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl | Sitemap | Privacyverklaring